Trænger dit hjem til en efterårsoprydning?

0
761

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du begynder at føle, at du ikke har plads til dine ting, kan det være et tegn på, at det er blevet tid til en ordentlig oprydning. Følelsen kommer typisk, hvis du synes, det er begyndt at rode i hjemmet. Men det kan godt være svært at få plads til alle sine ting. Især hvis du har nogle møbler og sager, du ikke har lyst til at smide ud, men som du heller ikke har plads til indenfor.

Tips til dig, der mangler plads

Rod kan godt være en stressfaktor. Og også selvom du ikke føler, du tit køber ting til sit hjem, synes det hele tiden at blive sværere og sværere at få plads til dem alle sammen. Men har du hus med have eller lignende, så er du ikke helt fortabt. Hvis du vil skabe mere plads i dit hjem, så brug skuret til opbevaring. Ofte er skuret eller garagen beregnet til værktøj eller redskaber, men her kan pladsen også udnyttes anderledes. Så hvis du har nogle møbler, du ikke vil skille dig af med, så sæt dem ud i skuret eller i garagen. Og hvis du gør det ordentligt, vil du stadig kunne have plads til bil og redskaber, som du kunne før.

Vil du skabe helt ny plads?

Hvis skuret er fyldt, eller haven er for lille til et skur, kan det være, det er blevet tid til at bygge ud. Hvis du har planer om at tilføje en kælder til dit hus, er det vigtigt at få vejledning af en professionel, inden du går i gang. Opbygning af kældervægge skal nemlig lige gennemtænkes. Udbygning af en kælder kræver en del gravearbejde. Udover det skal du tænke over, hvilke slags vægblokke, du vil bruge. Du skal også tænke over isoleringen, især hvis du vil bruge pladsen til ekstra opbevaring.