Telia kunder har taget ferieroamingen til sig

0
1458

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

For en god måneds tid siden trådte den nye lov omkring roaming i kraft. Den betyder, at kunder ikke skal betale de skyhøje takster, for at bruge mobildata i udlandet, som det tidligere har været tilfældet. Når du tager på ferie nu, behøver man altså ikke frygte at komme til at åbne og tjekke Facebook, Instagram og lignende, og man kan trygt tjekke de seneste nyheder, sende et par snaps og lignende, uden at man kommer til at se det på sin telefonregning måneden efter.

Roaming i EU er altså ikke noget kunderne længere skal frygte, selvom teleselskaberne nok ikke er hel enige. De står nemlig tilbage med den eventuelle ekstraudgift, hvilket har fået nogle af selskaberne til at regulere deres priser en smule, hvilket betyder at alle kommer til at betale, også selvom man ikke skal ud og rejse.

Telia kunder er vilde med roaming

Telia der er Danmarks tredjestørste teleselskab har i den grad kunne mærke at interessen for roaming er stigende. Således er der blevet roamet mere end dobbelt så meget på Telias net i forhold til inden roaming loven trådte i kraft.

Det gør sig både gældende for danskere i udlandets forbrug såvel som turister der er på besøg i Danmark, der naturligvis på samme måde, kvit og frit kan benytte sig af roaming.

Loven har kun været i effekt i en måneds tid, så det er naturligvis stadig meget tidligt at komme med en stor konklusion, og hos teleselskabet 3 har de da heller ikke bemærket den helt store ændring i følge Finans.dk

Så om Telia kunder er anderledes end andre kunder, er nok lidt for tidligt at konkludere på nuværende tidspunkt.