Sammenlign altid priser inden køb!

0
1655
sammenlign priser

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det kan ofte være en jungle at købe ny mobiltelefon, og der kan være mange forskellige valg forbundet med at købe ny mobiltelefon. Hvis haft svært ved at gennemskue hvad den reelle pris på en mobiltelefon er, når du skulle købe ny, bør du læse med her.

Hvis du køber en telefonen uden abonnement, er der ikke så meget at være i tvivl om, da der er en pris, og det er så den pris man betaler for den. Ofte tjener butikkerne ikke meget på en telefon uden abonnement. Køber man den inklusiv et abonnement er det straks en helt anden snak, og det kan hurtigt blive uoverskueligt.

Først er det prisen på telefonen du skal over, hvor der typisk er et tilskud fra de forskellige teleselskaber, hvilket kan varierer voldsomt fra selskab til selskab. Derudover skal du regne på hvad abonnementet koster om måneden og i hele perioden, koster det noget at betale regningen, er det gebyr for udsendelse af regning, er der oprettelsesgebyr, er der forsendelsesgebyr eller andre udgifter.

Det kan med andre ord være særdeles besværligt at finde den præcise pris og dermed finde ud af, hvor det er billigst at købe den. Det er dog blevet en smule nemmere, da hvert teleselskab skal oplyse om mindsteprisen over hele perioden.

Jeg anbefaler, at du sammenligner og vælger telefoner ud fra mindsteprisen. På den måde undgår du farligt forlokkende købspriser, som kan ende med at koste dig dyrt – Du gør som hovedregel altid dit bedste køb ved, at købe telefoner med en mobilpakke, der passer til dit faktiske mobilforbrug.” Udtaler Nicolas Frederiksen fra teleprisguide.dk der sammenligner danske mobilabonnementer.

Der er rigtig mange, der har et abonnement, hvor de betaler for langt mere end de egentlig bruger. Hvis du ikke har nogen binding, kan det derfor også være en god ide lige at tjekke om man rent bruger de inkluderet gigabyte data man betaler for og bruger de minutter, der er med i ens abonnement.

DEL
Næste artikelPrint fra mobilen!