Sådan vælger du de rigtige høretelefoner

0
339

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vi bruger på mange måder vores mobil til forskellige ting i løbet af en uge. Flere danskere benytter deres mobil i arbejdsmæssig sammenhæng – eksempelvis i forhold til vagtplan eller besvarelse af mails. Mobiltelefoner bliver dog ofte også brugt som underholdningsmedie i forhold til eksempelvis musiklytning, streaming eller gaming. I denne sammenhæng er det vigtigt med et par gode høretelefoner, for at du kan få det maksimale ud af din telefon. Der findes dog en masse forskellige slags høretelefoner på markedet i dag. Det er derfor fuldt forståeligt, hvis du synes, at det er lidt forvirrende, at skulle finde frem til de helt rigtige. Dette kan du helgivis få hjælp til i de følgende to afsnit af denne artikel.

Hvilken model skal jeg have?

Høretelefoner findes i forskellige modeller. Fælles for de fleste modeller i dag er dog, at de benytter sig af bluetooth. Det vil sige, at du forbinder dem trådløst til din telefon, og derfor ikke har et kabel flagrende imellem høretelefonerne og telefonen. Du kan vælge mellem on-ears og in-ears. On-ears sidder henover dit øre, mens in-ears sidder inde i dit øre. Det er i høj grad individuelt, hvad der foretrækkes. Det kan derfor anbefales, at du afprøver begge typer, inden du beslutter dig. Hvis du allerede ved hvilke høretelefoner, du har brug for, kan du købe høretelefoner med hurtig levering på nettet.

Hvilket mærke skal jeg vælge?

Indenfor de forskellige modelkategorier finder du en masse forskellige mærker. Her er det igen meget individuelt, og det kommer i høj grad an på, hvad du skal bruge høretelefonerne til. Hvis det primære brug er musikafspilning i forbindelse med træning, så kan nogle in-ear høretelefoner anbefales. Det skal dog være nogle, som er både vand- og svedafvisende. Hvis det primære formål er streaming, er det bedre at vælge et mærke, der har specialiseret sig i dette.

DEL
Tidligere artikelTræt af folkeskolen – Tag på efterskole
Næste artikel