Print fra mobilen!

0
1702
mobil printning

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Computeren er blevet mere og mere overflødig, da både tablets og smartphones overtager mere og mere. Før i tiden var det ikke muligt at tjekke netbank og andre offentlig sider der benyttede nemID på Apples produkter. Det er nu fortid og nu er der mulighed for at printe direkte fra mobilen, samt åbne forskellige computer filer på telefonen.

I denne artikel giver vi dig et overblik over hvad der er muligt og et par tips, som gør at du kan spare en masse tid, både der hjemme og på arbejdspladsen.

Det er ingen tvivl om at vi bruger vores mobiler mere og mere i dag. Mange funktioner i telefonen, overtager almindelige dagligdagsfunktioner og især kameraet i telefonen bliver flittigt brugt. I takt med at mobilerne bliver bedre og bedre, bliver kameraet det naturligvis også. Mange topmodeller er udstyret med et kamera, som er på fuldt højde med langt de fleste mindre (og større) digitalkameraer. Det betyder også, at langt fleste billeder der bliver taget, bliver taget via telefonens kamera.

Muligt at printe fra telefonen

At kunne printe direkte fra mobilen uden at skulle have billederne via en computer, spare dig for en masse tid og i dag bliver du ikke nødt til at gå på kompromi med kvaliteten. Ligeledes findes der mange forskellige apps til telefonen som kan kommunikere med printeren og aflæse printer og blækpatron niveau. Det er også muligt lave indstillinger, som økonomivenlig udskriftsindstillinger og på den måde får mest ud af printeren og printerpatronerne. I hvert fald hvis man gerne vil have billederne i fysisk form, og ikke kan nøjes med at have dem på en skærm.

Rigtig mange printere kan faktisk sluttes til netværket og dermed printe trådløst. Men blandt de printer som er længst fremme med teknologien,og trådløs kommunikation, finder man Hewlett Packard, også kendt som HP.