Online handel via mobiltelefonen

0
1460
Online handel via mobiltelefon

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Online handel via mobiltelefonen

Når vi i dag handler på Internettet, så gøres det oftere og oftere via smartphones og tablets. Det er den tendens, der ses i øjeblikket, og det forventes ikke, at den stopper lige foreløbig. Vi ser samtidig også, at Google forsøger at ”tvinge” webshopejere til at gøres deres hjemmesider mobiloptimerede. Det gør Google, fordi de ved, at fremtiden ligger i bukselommen på kunderne.

Det er fuldstændig lige meget, hvor dyre disse genstande er, der bliver handlet. Kunder køber ting som skønhedsprodukter, en gokart til ungerne eller rejser og ferier op til sommerperioden. Der findes naturligvis også dem, der elsker at researche via deres mobile enheder og herefter fuldføre købet hjemme foran computerskærmen i ro og mag.

Køb i apps

Netop produkter til børn er en af de varegrupper, der omsætter for mest på Internettet. Forældrene er nogle af de mest loyale kunder, der findes. Især køb i mobile applikationer topper nogle af listerne for omsætning. Børn spiller ofte på deres iPads eller anden form tablet. I disse spil er der mange funktioner, der kræver betaling for videre færden i spillet. Det kan godt være lidt ”farligt”, fordi det er super nemt at bestille og betale via mobilen / tablet i sådanne apps.

Sommerperioden er lidt flad

Ofte så er sommeren en lille smule værre rent omsætningsmæssigt for de fleste webshops grundet vejret. Efteråret er ofte her, hvor der bliver brugt flest penge. Hos nogle webshops – vi kunne tage samme eksempel fra før med en gokart – er sommerperioden ganske udmærket. Det skyldes naturligvis udvalget. Hvis vejret er godt, så ses det ofte, at smartphones og tablets er enheden, der bliver brugt til at gennemføre handlen.

Igen er vejret en overvejende faktor, da langt størstedelen tilbringer deres fritid udendørs. Her er det langt nemmere at bestille sine varer via mobile enheder, når man alligevel sidder ved havebordet under den opslåede parasol.