iPhone 8 og X er en realitet!

0
1514
iPhone 8

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

I går afholdte Apple deres velkendte Keynote og her blev iPhone 8 og deres 10 års jubilæums iPhone X introduceret. Her på telegeek.dk fulgte vi hele eventet og giver dig de seneste nyheder derfra – læs med her.

Allerede for en uges tid siden, blev rigtig mange informationer lækket, i forbindelse med beta versionen af iOS 11. Her gik rygtet om Face ID, trådløs opladning og den nye A11 processor. Med så mange andre rygter, er det ikke til at vide hvilke rygter der er sande eller troværdige. Igår fik vi så endelig bekræftet at Apple både udkommer med en iPhone 8 og 8 plus, samt deres 10 års jubilæums model iPhone X.

Vi tager et kig på de nyeste specifikationer for de nye modeller. Noget af det mere revolutionerende er FaceID og edge-to-edge skærm på 5,8 tommer, som kun findes på iPhone X. Ligeledes kommer iPhone X med trådløs opladning og har batteritid, der er to timer længere end på iPhone 7. Den trådløse opladning følger Qi-standarden, som er den mest udbredte teknologi til trådløs opladning. Opladepladen hedder AirPower og kan oplade både iPhone X, AirPods og Apple Watch på én gang. AirPower vil først være tilgængelig i starten af 2018.

Priser og versioner på iPhone 8 og iPhone X

Priserne blev offentliggjort til eventet, det er vel og mærket de amerikanske priser, men det kan nemt omregnes til danske, og de lyder således. iPhone 8findes i en 64 GB version og får en pris på 6.199 kroner, mens versionen med 256 GB får en pris på 7.099 kroner. iPhone 8 Plus starter ved 7.099 kroner for 64 GB udgaven, mens den store med 256 GB har en pris på 8.499 kroner. Begge modeller kan bestilles fra den 15. september i Danmark og er klar til levering den 22. september.

iPhone X findes i en 64GB til 8.899 kr. og den store model på 256GB til 10.249 kr. Det er altså den hidtil dyreste iPhone på markedet. Den kan bestilles fra 27. oktober og er klar til levering den 3. november.