Gør husholdningen trådløs med din smartphone

0
1466

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Husholdningen har altid være et sted, hvor der traditionelt har skulle ligges rigtig meget arbejde. I gamle dage var det for det meste kvinderne som brugte hele dagen i hjemmet, imens manden var på arbejde. Den gang var der ikke mange gadgets, som kvinden kunne gøre brug af for at klare husholdningen nemmere. I 1960´erne begyndte mange kvinder dog at komme arbejdsmarkedet, og i 1970 var over halvdelen af gifte kvinder på arbejdsmarkedet. Dette tal er dog siden steget, og i dag er det kun ganske få kvinder som vælger at blive i hjemmene. Denne udvikling har selvfølgelig tvunget mændene til at hjælpe mere i hjemmet, og i dag er den moderne mand en som både kan finde ud af at gøre rent og lave mad. Men i takt med at manden er blevet moderne, har husholdningen lige så stille fulgt trop. I dag findes der flere nye gadgets som hjælper til at gøre husholdningen nemmere, og mange af dem styres ved hjælp mobiltelefonen.

Trådløse gardiner

Gardinerne er måske en del af husholdningen, når der skal gøres rent eller rydes op, men når man ikke ønsker at solen skal ind i stuen, så skal gardinerne fungere. Det er dog irriterende, når man skal rejse sig fra sofaen og trække samtlige gardiner for. Dette kan man dog nu gøre med sin telefon, hvis man har den app som passer til gardinet. Læs mere om gardiner her.

Mobilstyret ovn

Madlavning er traditionelt noget man skal være tilstede for at kunne klare, og det bliver nok aldrig muligt at lave et helt måltid fra sofaen. Men det er nu muligt at kunne tænde sin ovn fra sin telefon, hvis man fx har brug for at forvarme ovnen, og man endnu ikke er hjemme.

Mobilstyret termometer

Det er ikke altid, at man husker at slukke for varmen i huset, når man skal ud og rejse, hvilket man kan spilde mange penge på. Men nu kan man styre termostaten fra en app på ens smartphone, så man kan slukke for varmen, imens man er på vej på ferie.