Gør det behageligt at game

0
1395
gamer stol

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Du kender det sikkert selv. Hver gang du sætter dig til at game på din PC, så flyver tiden bare afsted og man kan hurtigt komme til at sidde der flere timer i streg, uden faktisk at vide af det. Eftersom vi gamere bruger så meget tid foran skærmen, er det også vigtigt at man sidder behageligt når man nu sidder der så længe. Ellers kan det godt gå hen og blive en belastning for kroppen, som kan udvikle sig til smerter og ømhed. Du får derfor her en list af gode råd, som kan hjælpe dig med en mere behagelig gaming tid.

Sid ved et bord som passer til din højde

Det er rigtig vigtigt at alt dit inventar passer sammen til din krop, så det hele går op i en højere enhed. Det er altså vigtigt at du finder et skrivebord som passer til netop din højde. Det kræver lidt tålmodighed og der er derfor også mange som går til den lidt mere enklere løsninger. Du kan nemlig også vælge at installere et hæve- sænkebord, som altid kan indstilles efter hvert persons behov.

Stolen er alfa omega

Noget af det vigtigste udstyr inden for gaming faget er og bliver den stol som man sidder i. Det er super vigtigt at man sidder behageligt, og naturligt når man gamer og skal koncentrere sig i længere tid. Du kan derfor ikke bare gå ud og købe dig en almindelig kontorstol, som står på de fleste kontorer. Du er nødt til at finde dig en gamer stol, som er udviklet til at støtte ens ryg og lænd.

Justér bar skærm

Det er muligvis et nice to have, men stadig effektivt. Det er rart at kunne justere skærmen så den altid kan stå lige for ansigtet, så du altid har din nakke i den rette positition.

Så få skaffet dig de nødvendige inventarer, og få dig nogle behagelige timer foran skærmen fremadrettet.