Fremtiden er virtuel

0
1111

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Corona har trukket mange nye ord ind i vores bevidsthed. Ord som smittetryk, social distance og meget andet. Der er dog også en anden ting der virkelig er blomstret op, og det er en digitalisering der er sket i vores samfund omkring rigtig mange ting. Et andet ord, der også også er dukket op, og har fået en helt ny betydning er “virtuel”. Tidligere var der nok mange der forbandt det med virtuel reality og lignenden, men nu er det pludselig blevet langt mere jordnært.

Virtuelle familiesammenkomster, virtuelle parmiddage, virtuelle ølsmagninger og meget andet er stormet frem over de sidste par måneder. Hvor meget det kommer til at fylde i fremtiden, når vi engang igen må mødes med hinanden vides ikke, men meget tyder på, at der er nogle ting der er kommet for at blive, da vi er blevet mere vant til det og mere trygge ved det.

Noget som online konsultationer ved en psykolog eller en rundvisning i et hus på mobilen af en ejendomsmægler, var der måske nok mange der havde været mere forbeholdne overfor for bare et par måneder siden. De sidste godt 60 dage, har lært rigtig mange virksomheder såvel som private, om de muligheder der ligger i det virtuelle, og de muligheder der ligger i, at man ikke behøver mødes fysisk, for at få et resultat ud af et møde.

Måske corona krisen endda kan lære os, at vi ikke behøver køre til helt så mange møder, eller vi ikke behøver bruge flere timer i transport, hver gang vi skal snakke med en kunde eller samarbejdspartner. Meget tyder på at selvom coronaen har sat også tilbage, så har den også på mange måde skubbet os frem i digitaliseringsprocessen.