Drop mobilen til julefrokosten og få en bedre oplevelse

0
1396

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vi har bevæget os ind i år 2018, og sæsonen for julefrokoster er ved at være slut. Der er dog stadig dem som måske ikke har haft tid i løbet af november eller december som stadig mangler at holde en julefrokost. Og hvis der er noget som en god julefrokost kan, så er det at få bragt familie, venner eller kolleger sammen. Men i disse digitaliserede tider er det faktisk blevet sværere at fokusere på den hyggestund, man befinder sig i, og dette skyldes desværre smartphonen. Find inspiration til sæsonens sidste julefrokost her.

Smartphonens positive indflydelse  

Der findes snart ikke et eneste hjem i Danmark som ikke har minimum en smartphone, og dette er bestemt til at forstå, da den har gjort alles hverdage enormt meget nemmere. Det er ikke længere nødvendigt at finde en computer, hvis man vil på internettet for at tjekke noget, i stedet behøver man blot at finde sin smartphone frem fra lommen, og et par touches senere har man det man ledte efter. Smartphonen har også gjort det nemmere for os at være sociale med vores venner på kreative måder. Apps som snapchat, Facebook, instagram osv. bliver ved med at finde nye innovative måder at være sammen på uafhængigt af tid og rum. Men lige så god smartphonen kan være, lige så farlig kan den være, når man befinder sig i en social situation som fx en julefrokost.

Smartphone fri julefrokost

Uanset hvor god en opfindelse smartphonen er, så kan det blive for meget for alle, når man prøver at tale med en som har næsen i sin smartphone, og hvis samtlige gæster gør det, kan det hurtigt ende med at være en meget kedelig julefrokost. I stedet kan man vælge at inddrage samtlige mobiltelefoner inden frokosten begynder, så man kan være sikker på, at ingen sidder med næsen i Facebook. Man kan selvfølgelig have lov til at tage den, hvis man skal tage et opkald eller tage et billede, men ellers vil det med garanti blive en langt sjovere julefrokost.