Dette er de bedste dyner til erhvervsrejsende

0
231

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Erhvervsrejser kan være hårde på kroppen. Du er ofte på farten og skal sove i forskellige hoteller, og det kan være svært at få en god nats søvn. Derfor er det en god idé at have en dyne med, som du ved, er behagelig og som kan give dig en god nats søvn.Der findes mange forskellige dyner, og det kan være svært at vide, hvilken dyne du skal vælge. Her får du en liste over de bedste dyner til erhvervsrejsende:

1. Wonderliving bambusdyne

Wonderliving har udviklet Danmarks første bambusdyne fremstillet af 100% økologisk bambus. Bambusfibrene i dynen er stærkt absorberende og optager fugt hurtigt. Derudover afgives fugten igen 2-3 gange hurtigere end ved f.eks. bomuld. Wonderlivings helårsbambusdyne vejer desuden kun 1,2 kilo, hvilket gør den særligt velegnet til at rejse med.

##2. Ringsted Dun moskusdyneRingsted Dun Moskusdyne er en dansk produceret moskusdyne med fyld af europæiske moskusdun, hvilket gør den let, luftig og åndbar. Betrækket er syet i kassetter af 100% fint bomuldscambric, som lader dynen falde let og blødt omkring kroppen. Dynen er laboratorie testet, hvilket er din sikkerhed for, at dynen indeholder en god bæreevne efter europæiske standarder.

3. IKEA RÖDKÖRVEL ulddyne

IKEA RÖDKÖRVEL dyne er en dyne, der har fyld af uld. Uldet er blødt og luftigt og skaber en ensartet sovetemperatur. Det lader også luften cirkulere og leder fugt bort, så du får et behageligt soveklima. IKEA RÖDKÖRVEL dyne bliver ved med at være frisk i mange år på grund af uldfibrenes naturlige modstandsdygtighed over for lugt.

4. Hästens Vivo bomuldsdyne

Hästens Vivo dyner er lavet af blødt bomuld med fyld af gåsedun. Dynebetrækket er syet i bomuld, hvilket gør den meget behagelige at sove under. De er også allergivenlige og vejer kun 1,5 kg, så du kan nemt have dem med på rejsen.

Overvejelser du kan gøre dig

Når du skal finde den bedste dyne til dine erhvervsrejser, er der en række overvejelser, du kan gøre dig. Du bør bl.a. overveje, hvor mange kilo, dynen må veje, hvilken fyldtype du foretrækker, om du vil have naturfyld eller syntetisk fyld, om du ønsker en dundyne eller en dunfri dyne, hvor varm dynen skal være, og hvor meget du vil give for den. Du bør desuden også tage stilling til, om bæredygtighed er vigtigt for dig i dit valg af dyne. I så fald skal du vælge én af de dyner, der er produceret af økologiske materialer.