Derfor er flådestyring vigtigt

0
787

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Jo større en virksomhed bliver, jo sværere er det at være en effektiv leder. Før i tiden var det et faktum, man bare blev nødt til at slå sig til tåls med. Nu bliver der dog oprettet værktøjer på baggrund af internettet, GPS og kunstig intelligens, der letter ledelsesbyrden og gør det nemmere end nogensinde før at være en god leder. Det er ikke mindst tilfældet, når det kommer til såkaldt flådestyring, som nok er særligt relevant for mange håndværkere.

Som en stor håndværkervirksomhed eller lignende har du sikkert mange biler ude i mange forskellige dele af landet. Samtidig får du konstant nye opgaver ind, men du skal helst også holde styr på, at dine medarbejdere arbejder produktivt og bliver betalt for det. Alt det er flådestyring, og hvis det ikke bliver varetaget ordentligt, får du en stadig mere ineffektiv virksomhed. Det vil blive en virksomhed, hvor der er uklarhed om opgaverne, medarbejdere kører unødvendig langt og tager lidt for lange pauser. Alt den slags kan et flådestyringsværktøj dog hjælpe dig med.

Sådan virker det

Kort fortalt virker et sådant værktøj ved at automatisere eller i hvert fald samle meget af din flådestyring. I stedet for at sidde med telefonen i den ene hånd og et kort i den anden, samler værktøjet det i et, der ved hjælp af GPS sågar opdateres øjeblikkeligt.

På den måde kan du lynhurtigt se det, hvis en bil kører forkert, hvor langt de enkelte medarbejdere har kørt samt uddelegere opgaverne mest hensigtsmæssigt. På mikroniveau kan det altså hjælpe dig med at belønne dine bedste medarbejdere og tage en byrde af alles skuldre ved at automatisere tidsregistrering. På makroniveau kan god, digitalt assisteret flådestyring dog også hjælpe dig med at spare både tid og penge.