Den bedste smartphone til at styre andre enheder

0
1850

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Som der står meget skrevet om på denne blog, så kan smartphones ikke kun styre sig selv. Med en smartphone, de rigtige apps og de rigtige gadgets i hjemmet, så kan man med sin smartphone styre flere af de forskellige enheder i hjemmet. Langt de fleste smartphones kan umiddelbart kommunikere med og styre de forskellige gadgets, men der er dog en forskel på, hvor godt de gør det. Så hvis man vil være sikker på at få den bedst mulige oplevelse, så skal man have en smartphone med flere bestemte features som gør den mere effektiv til at kommunikere med hjemmets forskellige enheder. Man vil kunne kontrollere sin robotstøvsuger udenfor hjemmet med ganske få tabs på ens smartphone.

Bluetooth 5.0

Når man ikke har adgang til en Wi-Fi forbindelse, så er Bluetooth den mest stabile måde at etablere forbindelse mellem to enheder på. Bluetooth har ændret sig meget siden den første version der var at finde på mobiltelefoner. I dag er den nyeste version Bluetooth 5.0 som er lynhurtig uden at bruge for meget strøm. Denne version gør, at forbindelsen meget sjældent afbrydes, selvom man bevæger sig væk fra enheden.

En stærk processor

I dag bruger man sin smartphone til mange forskellige ting på samme tid, og dette får smartphones med svage processorer til at bukke under. Dette sker, hvis man høre musik på Spotify, skriver med vennerne, scroller på instagram og så skal tænde sin robotstøvsuger. På en svag smartphone kan dette få programmer til at hakke eller crashe helt ned. Derfor skal en smartphone helst have en stærk processor.

Hurtig internetforbindelse

I dag bruger man Wi-Fi forbindelsen eller sin data til det meste, når man bruger sin smartphone. Det er dog ikke alle telefoner som arbejder lige hurtigt på nettet. Hvis man vil navigere hurtigt på flere forskellige hjemmesider og på samme til bruge forbindelsen til fx at styre ens Sonosanlæg, skal man have en hurtig internetforbindelse.